Имате ли моторна косачка? Трябва да знаете, че колкото и ефективен да е моделът и колкото и грижи да полагате, той може да се провали. В този момент имате нужда от резервни части за резачката. На нашия уебсайт можете да ги намерите всички на едно място и освен това всички идват от водещи производители. Така имате гаранция за качество и удължен живот.


Сред резервните части за моторния трион в офертата на Roco Parts са корпуси на двигатели, винтове за ножове, но и амортисьори. Тези части са 100% оригинални и съвместими с всички модели моторни триони, нашите услуги идват на помощ винаги, когато трябва да използвате такава машина и забележите, че тя вече не работи правилно.


Ако изберете резервни части за вашия моторен трион от Roco Parts, ще се възползвате от бърза доставка. По-точно, какъвто и продукт да поръчате, имате гаранцията, че той ще стигне до вас за максимум 48 часа, независимо от кой край на страната сте. По този начин, ако ви се наложи да използвате резачка, ще сте сигурни, че дейността ви няма да бъде спряна за много дълго време.


В Roco Piese, освен резервни части за моторни триони, можете да намерите и аксесоари, зъбни колела, калници, части за карбуратор, дискове, защитно оборудване, въздушни филтри, тримери, колани, навивки, пръти/тръби, масла и спрейове. Всички те идват от световно известни марки, като шведите от Husqvarna или немците от Stihl. Направете поръчка сега на 0749.541.050 или 0736.135.977!