Двигателят на косачката с право може да се нарече нейното "сърце", тъй като това е най-важната част, която влиза в предавката, което я кара да работи правилно. Поради тази причина при повреда на двигателя, независимо колко мощен модел косачка използвате, трябва да се намесите спешно. В противен случай електроинструментът ще губи все повече и повече от своята производителност, повредата на двигателя ще се разпространи върху други компоненти и в крайна сметка косачката ще се повреди завинаги.


Решението е много просто: закупуване на резервни части за двигателя на косачката. В офертата Roco Parts те са разделени в 9 категории: опаковка за косачки; картер; цилиндър за косачка ; ауспух ; уплътнения; комплектна моторна косачка; бутални косачки; лагер / уплътнение косачка; сегменти за косачка.


Както можете да видите, можете да закупите както напълно оборудвани двигатели, така и резервни части за косачката. Те са 100% оригинални или съвместими с модели на марката Echo, Husqvarna, Kawasaki, Robin, Ruris, Shindaiwa и Stihl. Ето защо, избирайки да закупите от Roco Piese, ще се възползвате не само от бърза доставка, но и от гаранция за качество и дълъг живот.


Освен това, ако поръчате части за двигател на косачка или резервни части за косачка на стойност над 300 леи, трябва да знаете, че се възползвате от безплатна доставка, навсякъде в страната. Затова изберете разнообразието и качеството на Roco Piese и се уверете, че мотоциклетът, който използвате, винаги дава желаната производителност!