В момента, в който забележите, че дискът на вашия ъглошлайф показва признаци на слабост, както в буквалния, така и в преносния смисъл на думата, а дървообработващите операции (шлайфане и рязане) са трудни, е време да направите промяна! Roco Parts ви предлага разнообразие от модели дискове за шлайфане на дървесина за флекс, както следва:

- Диск за дърво за флекс с 3 ножа (диаметър 12,9 cm);

- диск за дърво за флекс с 4 ножа (диаметър 11,8 cm);

- диск за рязане на дърво с 6 ножа (диаметър 9,8 cm) и др.

В зависимост от ъглошлайфа, който притежавате, но и от други критерии (като професионално или лично предназначение, производителността, която се стремите да постигнете, честотата и интензивността на използване на оборудването и т.н.), можете да изберете един или друг от изброените по-горе модели. Ако за пръв път се сблъсквате с подобно решение, професионалистите на Roco Parts, с дългогодишен опит в областта, ще ви помогнат да намерите идеалния вариант.

Други предимства, в допълнение към качеството на дисковете за шлайфане на дърво, моделите флекс/ъгълни шлайфове

В допълнение към самата покупка на диск за шлайфане на дърво за флекс, ако изберете Роко Пиес, ще се възползвате и от други предимства, като например: безплатна доставка за поръчки над 300 лева, бърза доставка за максимум 24-48 часа (до всяка точка на страната), възможност за връщане в 14-дневен срок (най-вероятно това няма да се случи).

Обадете се на 0373 760 350 или направете поръчка онлайн и се насладете на всички свойства на вашия нов дървен флекс диск!