Каски, оборудване, светодиоди - аксесоари за защита на скутери


Шофирането на скутер по пътищата на Румъния е едновременно удоволствие и отговорност, тъй като включва предприемане на всички мерки за защита, изисквани от закона и извън него. Като се вземат предвид много по - малките размери от тези на автомобила, както и скоростта, която това превозно средство може да достигне, е необходимо да се вземат мерки за безопасност от всички гледни точки срещу всякакви инциденти.

Именно поради тези причини Roco Piese Ви предлага множество аксесоари за скутери, както за лична защита, така и за по - добра видимост. Позоваваме се преди всичко на каски, оборудване за мотоциклети и ръкавици за скутери. Целият този комплект ще гарантира, че цялото Ви тяло, включително крайниците, е защитено от възможни сблъсъци с земята, с други превозни средства или препятствия, но и от атмосферни условия.

Аксесоарите са части за скутери, които трябва да бъдат притежавани, както от правна гледна точка, така и от гледна точка на това че предпазват живота Ви. Също така в офертите на Roco Piese можете да намерите светодиоди и лостове за ускорение, аксесоари за скутери, които увеличават видимостта Ви в трафика, и съответно ви помагат да имате по -добро управление на кормилото.

Не на последно място, други аксесоари за скутери, които предлагаме, са стикери и багажници. Със стикерите ще можете да създадете уникален образ на вашия мотоциклет / автомобил, докато багажника ще побере вашите лични вещи докато пътувате. Не забравяйте: ако вашата поръчка от Roco Piese надвишава 250лв, Вие се възползвате от безплатната доставка!

Каска ATV Armaghedon (Черна, мат)
Наличен на склад
73,51 лв. 121,70 лв.