Биг бегове 1 тон, с бърза доставка!


Съобразявайки се с принципа на търсене и предлагане, тъй като ние сме професионален магазин с дългогодишен опит, който уважава своите клиенти и винаги иска да им предложи всичко, от което имат нужда, ние създадохме на нашия сайт новата категория 1 тон биг бегове ( 1000 кг)! Тези продукти са предназначени за транспортиране и съхранение на насипни товари, по възможно най-ефективния и... лесен начин.


В зависимост от вашите предпочитания и нужди или бизнеса, който притежавате или управлявате, можете да закупите големи чанти на брой (цени около 50 леи) или комплекти от 40-50 броя (очевидно на по-изгодна цена за продукт). От само себе си се разбира, че абсолютно всички модели големи чанти в нашата оферта се отличават с повишена издръжливост и дълготрайност на използване.


Тези големи чанти (1000 кг чували) са с големи размери, например 90 х 90 х 125 сантиметра, според теглото, което трябва да издържат, както буквално, така и преносно. Изработени са от полипропилен, имат плоско дъно и са устойчиви на счупване, стига да се спазва максималната товароносимост от един тон.


Относно доставката, трябва да знаете, че Roco Parts ви изпраща поръчаните големи чанти навсякъде в страната, за максимум 24-48 часа, като транспортът е безплатен, в случай на пратки, чиято стойност надвишава общата сума от 300 леи. . Направете поръчка сега онлайн или на телефон 0373 760 350!