Стартер за моторна косачка - стартирането никога не е било по-лесно!


Всички моторни косачки имат стартова система, популярно наричана "на струната". Това включва използването на стартер за косачка, една от най-търсените части за такава машина. В Roco Piese ви предлагаме над 50 модела такива компоненти, на най-изгодни цени. Например, пълен стартер от Китай/Тайван се предлага за по-малко от 100 леи, докато марка Husqvarna не струва повече от няколкостотин леи.


Всички модели стартери за моторни триони от офертата на Roco Parts обаче са с гаранция за качество, надеждност и дълъг живот. Така можете да сте сигурни, че правите изгодна инвестиция както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Освен това, ако се възползвате от отстъпките, които предлагаме за много от нашите продукти, можете да спестите още повече!


„Наистина страхотен магазин! Стартерът за моторен трион беше евтин и много добър, доставен за по-малко от 24 часа, а търсенето в сайта е много лесно и интуитивно“, пише T. R. B., един от хилядите доволни клиенти на Roco Piese. Ако и вие искате да бъдете следващият, трябва само да направите поръчка онлайн или по телефона на номер 0373 760 350. Ще доставим пратката ви за максимум 24-48 часа в цялата страна, а транспортът ще бъде безплатен за продуктите, чиято обща стойност надвишава сумата от 300 леи!

Стартер за моторни коси
Наличен на склад
14,34 лв. 15,94 лв.