Въздушен филтър за косачка, на цени от 5 леиВъздушният филтър на косачката е един от най-важните й компоненти, тъй като чрез него двигателят "диша". Производителността на такава машина зависи до голяма степен от ефективността на двигателя, очевидно подкрепена с неговата мощност. Поради тази причина, независимо от модела на моторния трион и марката, която го произвежда, трябва да се обърне специално внимание на всички елементи, които могат да доведат до намаляване на неговата надеждност.


Въздушният филтър на моторния трион трябва да се сменя веднъж на 3 месеца или на всеки 20 часа работа на машината, независимо кой от тези два периода е достигнат първи. Когато инсталирате нов филтър, определено ще забележите, че вашата косачка ще получи нов живот, както буквално, така и преносно. Ако имате нужда от такива резервни части, можете да ги намерите в Roco Piese на цени от само 5 леи.


Ние ви предлагаме високопроизводителни въздушни филтри за моторни триони, съвместими с всички модели машини от най-известните производители в света: шведите от Husqvarna и немците от Stihl. В същото време имаме и модели от Китай, с по-ниска цена, но също толкова надеждни и ефективни. В допълнение към филтрите предлагаме и гъби, капаци и предварителни филтри за въздух, така че вашият моторен трион да бъде напълно оборудван, на най-високо ниво.


Направете поръчка на въздушни филтри за косачка в сайта на Роко Партс или се свържете с нас на телефон 0749 541 050 или 0736 135 977 и ще се възползвате от бърза доставка и гарантирано качество.