Купихте ли моторен трион и сега имате нужда от части за верижни триони, като охлаждащи плочи за ауспуха? В Roco Piese можете да намерите такива цилиндрични плочи от международно известни производители, като шведите от Husqvarna или германците от Stihl. Те имат десетилетия опит на пазара и винаги предлагат най-добрите продукти с най-доброто съотношение цена-качество.


Частите на верижния трион от офертата на Roco Piese са изключително разнообразни и сред тях има барабанни охлаждащи плочи. Предлагаме плочи, съвместими с моделите от гореспоменатите производители, 100% оригинални, с доставка за 24-48 часа, навсякъде в страната. Освен това, ако решите да поръчате сега, ще се възползвате от значителни отстъпки до 17% и най-новите продукти, предлагани на румънския пазар.


Независимо от модела на верижния трион, който сте избрали, и неговите характеристики, той няма да работи на същото ниво, ако не го поддържате правилно. Това включва както правилна употреба, така и безопасно съхранение, както и смяна на определени части на верижния трион, когато се повредят. Внимавайте обаче! Много от тях може да не са оригинални или съвместими с вашия трион Husqvarna или Stihl.


Вместо това, ако изберете Roco Parts, вие избирате качество и съответствие, като можете да сте сигурни, че частите на верижния трион, закупени от нас, ще бъдат точно като оригиналните. Имате ли нужда от охлаждаща плоча за вашия барабан на резачка? Изберете го от нашата оферта, добавете го в кошницата си и ще го получите след максимум 72 часа, независимо от кой ъгъл на страната поръчате! За всякакви въпроси се обадете на телефонните номера 0749.541.050 или 0736.135.977.