Самаре за моторна косачка и друго безопасно и ефикасно защитно оборудване


Без значение колко опит имате в използването на резачка и колко добър е той, идващ от голяма международна марка, това не е достатъчно. Трябва да вземете под внимание факта, че инцидентът се нарича така именно защото никога не може да бъде предвиден и може да се случи по всяко време, дори и на тези, които не го очакват. Затова трябва да вземате предпазни мерки всеки път, когато използвате този електроинструмент, дори ако на пръв поглед може да изглежда „безвреден“.


Най-сигурното решение е да използвате колан за моторен трион, в комбинация с други елементи като предпазна каска, защитни очила и слушалки против шум. Заедно те ще гарантират вашата почтеност, но и сигурността, че нищо лошо не може да се случи. Коланът за верижен трион е аксесоар, който е колкото полезен, толкова и достъпен от гледна точка на цената.


Така в Roco Parts можете да намерите ремъци за косачка на цени, започващи от 23 леи, в различни модели, цветове и конфигурации. Те са фиксирани по възможно най-сигурния начин и могат да се регулират според предпочитанията и изискванията на всеки отделен потребител.


Ако искате да спестите, можете да изберете промоционалните пакети от 4 колана за верижен трион на цена от само 80 леи, вместо 120 леи (33% отстъпка). Направете поръчка в сайта на Роко Партс или се свържете с нас на телефон 0749 541 050 или 0736 135 977.