Корда за тримери / моторни коси кръгло или квадратно сечение - промоционални опаковки!


Въпреки че живеем в безжичната ера, в която всички устройства, които имат кабели, се считат за остарели или дори „с изтекъл срок на годност“, някои машини не могат да съществуват без кабели. Такъв е и случаят с верижните триони, изключително полезни, когато искате да косите бързо и ефективно. За да сте сигурни, че използвате мотоциклета без инциденти и без да застрашавате целостта си или хората около вас, трябва да следвате някои основни правила.


Първият от тях и най-важният се отнася до винаги използването на най-добрите части, независимо дали имаме предвид кабели за верижен трион или други компоненти. Независимо колко мощен е моделът на оборудвания автомобил и под логото на коя международна марка е пуснат, най-важното е какво стои под корпуса. Ако всички компоненти са съвместими помежду си и работят безупречно, резултатите ще бъдат адекватни.


В Roco Piese можете да намерите кабели за моторни триони и тримери, с кръгло или квадратно сечение, на цени от 4,5 леи. Предлагаме Ви телове с дебелина 2,4 милиметра и дължина 15 метра, но и с дебелина 3 милиметра и дължина 100 метра. В зависимост от вашите нужди и предпочитания можете да изберете модела, който желаете, като разбира се вземете предвид спецификациите на моторния трион, който притежавате.


Ако искате да се възползвате напълно от офертата на Roco Parts, обръщаме внимание на промоционалните пакети за кабели за верижен трион: 4 ролки с дебелина 2,4 милиметра и дължина 15 метра (квадратно сечение) само за 19,99 леи или 4 ролки с вложки от стомана , с кръгло сечение, само за 45 леи.