Когато използвате моторна косачка, както всяка друга машина, е препоръчително да вземете всички необходими предпазни мерки, за да избегнете инциденти или дори трагедии. Разбира се, преди всичко трябва да се уверите, че знаете как да използвате устройството, от неговото стартиране, аварийно спиране, боравене и т.н. Дори и да изберете професионални моторни триони от известни производители, неочакваното може да ви сполети по всяко време, затова е по-добре да бъдете предвидливи.


Когато говорим за предотвратяване на злополуки с професионални верижни триони, не можем да не говорим за защитното оборудване на потребителя. Дори ако тази машина е малко по-малка от другите и не представлява толкова висока степен на опасност, добре е да вземете всички мерки, които ви засягат. Именно поради тази причина в Roco Piese сме подготвили широка гама от предпазни средства, които ще разгледаме подробно по-долу.


На първо място, става дума за прозрачни, черни или жълти предпазни стъкла, идващи от производителя RocWood. Предлагат се на промоционална цена и ви предпазват от евентуални стърготини, които могат да изскочат по време на използване на професионален моторен трион. Защитните слушалки от плексиглас са също толкова важни, както и слушалките и тапите за уши, които ви предпазват от силни звуци.


Не на последно място, ние сме на ваше разположение с комплекти аксесоари за професионални мотопеди (каска, очила, колан, антишумни слушалки), но и с промоционални пакети, на намалени цени. В същото време в Roco Parts можете да намерите и защита за краката на цени, започващи от само 79 леи.