Когато Вашият инструмент се повреди и имате нужда от нови части за резачка, Roco Piese е идеалният магазин! Поръчайте от нас специална гама от компоненти и аксесоари за множество модели!


Освен това Roco Piese ви предлага отстъпки и промоционални цени за разнообразна гама от китайски части за верижен трион! Изберете промоционалния пакет нож за верижен трион + 3 вериги 32 зъба, стъпка 3.25 само за 75 леи! Не пропускайте сезонните предложения, които включват множество китайски части за моторни триони, от съединители и маховици до маслени помпи, въздушни филтри, дръжки, клапани и много други!


Голямо предимство на китайските части за моторни триони е фактът, че повечето от тях са съвместими с признати марки на пазара като Stihl, Husqvarna или Bosch! Така можете отново да се насладите на функционалността на вашия моторен трион на много по-ниска цена! Спрете да мислите и поръчайте от Roco Piese! Възползвайте се от съществуващите оферти на уебсайта и направете поръчка, която ще бъде доставена в рамките на 48 часа, където и да се намирате в Румъния! Освен това сега имате безплатна доставка за всички поръчки на стойност над 300 леи! Елате и вижте сами в Roco Piese!