Работата на полето или в градината вече е лесна и бърза! Използвайте правилната селскостопанска техника и винаги ще можете да сте на висота при обработката на почвата. Селскостопанските машини могат да се използват в процеса на подготовка на почвата в селското стопанство и градинарството. Въпреки че служат за сходни цели, съществуват разлики, които да улеснят избора ви в зависимост от дейността, която извършвате.

Верижният моторен трион например е по-малка и лека машина, по-подходяща за градинарство и по-малки работи. За разлика от него мотофрезата е по-мощна, универсална и подходяща за по-големи селскостопански работи.

В офертата на нашия онлайн магазин ще намерите евтини култиватори или моторни резачки, които ще ви впечатлят със съотношението качество-цена. Всеки артикул е проектиран така, че да може лесно да се адаптира към условията на работа. Машините от този тип могат да изкачват хълмове (лек наклон), могат да работят във вода (плитка), могат да преминават през неравен терен. Освен това те са гъвкави и лесно променят посоката си на движение. Могат да се използват за широк спектър от приложения за обработка на почвата както на полето, така и в хълмисти райони, на суха земя, в овощни градини, зеленчукови градини и оранжерии и др.

Основните функции на този тип машини са:

  • Фрезоване (роторна оран);
  • оран и риголване;

Могат да се използват и за лека обработка на почвата и се отличават с нисък разход на гориво, което ги прави идеални за микроземеделие.

Изберете продукти от гамата на General Motors и ще се възползвате не само от най-добрата цена за вашия култиватор/верижен трион. Евтино не трябва да означава безполезно и нашите машини ще ви убедят в това!

Разгледайте нашите пълни предложения за култиватори и поръчайте артикула, който отговаря на вашите нужди и на обема на градинската работа, която искате да извършите в градината или на полето. Косачка или култиватор, каквото и да изберете, ще се радвате на максимална и дълготрайна помощ.