За да платите за продуктите, поръчани на уебсайта www.generalmotor.ro, имате няколко възможности:

Плащане в брой / възстановяване на суми:
Плащането се извършва в леи, изцяло, при доставка. В случай на доставка на продуктите до дома, плащането ще се извърши до куриерския агент, който извършва доставката.

Онлайн с банкова карта чрез EuPlatesc (Visa / Visa Electron / Maestro / MasterCard).
Ако сте избрали начина на плащане „Онлайн по банкова карта“, е необходимо да попълните формуляр с информацията за вашата карта в защитената страница на процесора за плащане.

- Плащанията с кредитни / дебитни карти, издадени под логото на Visa и MasterCard (Visa / Visa Electron и MasterCard / Maestro), се извършват чрез системата "3-D Secure", разработена от организации, които осигуряват онлайн транзакции със същото ниво на сигурност като тези направено в банкомата или във физическата среда, при търговеца.

- „3-D Secure“ гарантира преди всичко, че никаква информация, свързана с вашата карта, не се прехвърля или съхранява по всяко време на сървърите на магазина или на сървърите на платежния процесор, като тези данни се въвеждат директно в системите на Visa. И MasterCard.

Важно е да знаете! - За плащания с банкови карти не се начислява такса!


Платежно нареждане:
Плащането чрез платежно нареждане се извършва само въз основа на проформа фактура, издадена от www.generalmotor.ro, след телефонно потвърждение на поръчката с консултант по продажбите. Доставката на стоката се извършва след потвърждаване на плащането на издадената проформа, в една от сметките:

RO15 INGB 0000 9999 1080 0039 (EURO) - ING

В случай на юридически лица, за да се притежава пакетът, трябва да се представи печатът на компанията или подписано пълномощно.

Приятно пазаруване!


ДоставкаRoco Piese (www.generalmotor.bg) предлага следните методи за доставка:

1. Поръчки онлайн плащане / банков превод:

25 леи (10лв), за поръчки до 250 лева
безплатна доставка на поръчки, по -големи от 250 лв
2. Платете, когато получите колета

25 лв за поръчки до 250 лв (За доставка чрез Econt се добавят 2% от стойността на закупеният продукт)
Безплатна доставка на поръчки, по -големи от 250 лв (за доставка чрез Econt се добавят 2% от стойността на закупеният продукт)


Информация: 0373.760.350 - нормална тарифа

Програма: понеделник -петък 10.00 - 16.00

Връщане на части


Получените пратки могат да бъдат върнати без да се посочва причина за 14 дни от момента на получаване на пратката от куриер. Ние уточняваме, че при връщане на продукт (или няколко), таксите за доставка се заплащат от купувача. Пакетът се изпраща без възстановяване. След като стигне до нас, той се проверява (продуктът трябва да е в същото състояние като при закупуването му). След това се свързвате по телефона или електронна поща от агент на Roco Piese, за да установите подробностите относно паричния превод / размяна на продукти.

Връщането на връщането се извършва само след като ни уведомите за решението си да се оттеглите на имейл адреса comenzi@generalmotor.ro

Парите се изпращат на клиента по пощата / по банков път за максимум 10 работни дни.

Моля, настоявайте при получаване на пакета да получавате получените парчета внимателно! Всички уведомления, свързани с липсата на части или повредата им по време на транспортиране, трябва да бъдат докладвани на агента от куриерската компания при получаване на пакета; куриер! Последващите оплаквания ще бъдат изключително трудни за разрешаване, тъй като без този доклад куриерската компания няма да може да бъде държана отговорна!

Също така, ако срещнете проблеми по отношение на съдържанието на пакета, моля, уведомете ни писмено на имейл адреса comenzi@generalmotor.ro и прикачете снимка с документите в пакета и неговото съдържание.

Индивидуалните клиенти могат да се откажат от договора и могат да упражнят правото си на връщане чрез:

- имейл на comenzi@generalmotor.ro, чрез който той може да направи недвусмислено изявление, с помощта на което може да изрази решението си да се откаже от договора

- като попълните формуляра за връщане, който можете да намерите тук: https://www.generalmotor.ro/return_form