Как избирате най-доброто устройство против кражба на велосипед? Няколко полезни съвета.

Как избирате най-доброто устройство против кражба на велосипед? Няколко полезни съвета.


Ако попитате 100 румънци кое транспортно средство обичат най-много, можете да сте сигурни, че почти никой няма да отговори метрото, автобуса, трамвая и особено таксито, малко или много очевидни причини. Те са свързани с липсата на комфорт, ниска наличност и скорост, възможни задръствания, както и липсата на добво поведение на някои от водачите или пътниците. От друга страна, сред любимите отговори ще бъде личният автомобил, към който мнозина изпитват страст и грижа, но най-вече велосипедът, победител в категорията „Симпатични превозни средства“.

Защо велосипедите са толкова обичани? Преди всичко, защото се учим да караме две колела от детството и оставаме емоционално свързани с тях за цял живот, гледайки ги, в зряла възраст, с носталгия по старите времена. Второ, защото можем да ги караме без книжка, което е голямо предимство от гледна точка на достъпност, както в пряк, така и в преносен смисъл. Не на последно място, защото са много по-евтини, по-лесни за паркиране и поддръжка от автомобилите. Разбира се, всички тези качества имат и обратна страна: не искаме да загубим велосипеда си при никакви обстоятелства!

Именно защото е толкова... "приветливо", едно двуколесно превозно средство може да бъде много по-лесно за кражба, стига да не вземете всички предпазни мерки. Разбира се, най-ефективният от тях е да изберете и инсталирате най-доброто устройство против кражба. След това ще Ви представим някои модели от "рафтовете" на нашия онлайн магазин, след което ще Ви предложим някои от най-полезните съвети, ако търсите такъв продукт. Така няма да се притеснявате между момента, в който слезете и момента, в който се качите отново!

Най-доброто устройство против кражба - моделът 15 mm x 150 cm, цена 27 леи

Най-доброто устройство против кражба - моделът 12 mm x 150 cm, цена 22 леи

Най-доброто устройство против кражба - моделът 9 mm x 150 cm, цена 20 леи

E Bike Anti Theft Price Sale, 48% OFF | aljazirahnews.com
Всички изброени по-горе продукти са изработени от спирална стомана, имат дължина 150 сантиметра и различни дебелини. В края на стоманения кабел чрез кримпване е закрепен заключващ механизъм с ключ.

Полезни съвети

1. Първо, след като сте закупили най-доброто устройство против кражба, нямате абсолютно никаква причина да го носите със себе си абсолютно навсякъде, където отидете на две колела;

2. Разбира се, не е достатъчно да го носите, но трябва да го монтирате на велосипеда, дори ако възнамерявате да го оставите без надзор за по-малко от 5 минути (например, когато отидете до супермаркета);

3. Въпреки повишената защита и безопасност, гарантирана от подобно устройство, ние Ви препоръчваме да връзвате велосипеда само на безопасни и труднодостъпни места за престъпници.

Какво мислиш? Какво мислите за нашите съвети и предложения? Ако използвате велосипеда за работа, за пазаруване или просто за разходка в парка, е необходимо да направите всичко по силите си, за да му се наслаждавате възможно най-дълго!