Масло смес за Stihl Original 1L (зелено) HP ULTRA

STIHL
52,68 лв. (с включен ДДС) 55,13 лв.
цената за доставка не е включена
STIHL
Продуктов код - SKU 795711377182
Поръчайте сега: Доставка вторник, 03 октомври 2023 - сряда, 04 октомври 2023
Наличен на склад

Описание

Маслена смес за 2-тактови двигатели Stihl Original HP ULTRA 1л.

Смес: 1:50 (2%), т.е. 20 ml на 1 литър бензин

Разфасовка: 1л

Оригинален продукт на Stihl.

Масло за 2-тактови двигатели Stihl. Напълно синтетично масло с ниска емисия на дим, което осигурява отлична защита срещу задръстване, срещу задръстване на буталото поради сместа с особено ниско съдържание на сяра и каламин, то може да се разгради биоразградимо повече от 80% за 21 дни. Вложеният пакет добавки е един от най-добрите на пазара, а маслото осигурява ниски емисии на дим.

В съответствие с изискванията на JASO FB/ISO L EGB.

Водя записки! Верижният трион се задвижва от двутактов двигател и трябва да се зарежда със смес от бензин и масло за двутактови двигатели. Важно е точното измерване на количеството използвано масло, за да се гарантира получаването на подходяща смес. В случай на приготвяне на малки количества гориво дори и най-малките отклонения могат драстично да повлияят на състава на сместа.

Винаги смесвайте бензин и масло в чист резервоар, предназначен за бензин.
Винаги започвайте с половината от количеството бензин. След това добавете цялото масло. Разбъркайте (разклатете) горивната смес. Добавете останалото количество бензин.
Разбъркайте (разклатете) горивната смес добре, преди да напълните резервоара за гориво на моторния трион.
Не резервирайте гориво за повече от един месец.
Ако не използвате моторния трион за по-дълго време, резервоарът за гориво трябва да се изпразни и почисти.

Оригинален OEM код: 07813198061

внимание! Двигателите, оборудвани с катализатор, трябва да се зареждат със смес от масло и бензин без олово. Оловен бензин унищожава каталитичния конвертор, функцията ще престане да съществува. Зелената капачка на резервоара за гориво на верижни триони с каталитичен конвертор показва, че те трябва да се зареждат само с безоловен бензин.
Минималното препоръчително октаново число е 90. Ако двигателят работи с бензин с октаново число под 90, може да възникнат детонации. Това води до повишаване на температурата на двигателя и увеличаване на натоварването, което може да доведе до сериозни повреди на двигателя.
При продължителна работа на високи обороти (напр. рязане на клони) се препоръчва по-високо октаново число.
Използвайте безоловен бензин или качествен оловен бензин.

Използвайте масло за двутактови двигатели Stihl, специално формулирано за постигане на оптимални резултати и производителност с двутактови двигатели с въздушно охлаждане.

Никога не използвайте масло за извънбордов двигател с водно охлаждане, понякога наричано масло за извънбордов двигател (TCW).
Никога не използвайте масла, предназначени за четиритактови двигатели.
Маслото с по-ниско качество или сместа масло/гориво, която е твърде богата, може да застраши работата на катализатора и да намали живота му.

Произведено в Германия.

Подробности

SKU
795711377182
Тегло
0.1 kg
Бранд
Марка моторен трион
Alpina, Altele, Dolmar, Husqvarna, Jonsered, Makita, McCulloch, Oleo Mac, Partner, Poulan, Stihl, Китайски моторен трион

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувайте рецензия

Напишете коментар и спечелете точки за лоялност на стойност 0,40 лв..