Комплект за велосипед с двигател 50cc 2T (Черен)

[4]
211,96 лв. (с включен ДДС) 232,38 лв.
Безплатна доставка
Промоция на комплект двигател за велосипед
Количество: 5+
Намаление: 10%
Продуктов код - SKU N49149
Поръчайте сега: Доставка вторник, 03 октомври 2023 - сряда, 04 октомври 2023
Наличен на склад

Описание

Промоция! Купете 5 броя двигателни комплекти и получете 10% отстъпка! *

* Промоцията важи в рамките на наличните наличности. Промоцията се отнася за всички двутактови бензинови комплекти. Трябва да добавите 5 броя, независимо от модела.

* Не се натрупва с други отстъпки


Пълен комплект двигател 50 cmc 2 пъти

Законите варират от държава до държава и град до град. За пълни правни подробности се свържете с местните държавни и / или градски власти. Крайният потребител или монтажник става производител на превозното средство и поема цялата законова отговорност.

* Можем да осигурим срещу заплащане инсталирането на комплекта върху велосипеда (мястото, където ще се извърши сглобяването: Pitesti - Arges). За подробности, моля свържете се с нас.

Комплектът се състои от:

3.2 конски сили двигател (40 мм отвор на буталото), капацитет на цилиндъра 50 кубика

Максимална скорост 40Km / h
карбуратор
Ауспух
0.8 литров бензинов резервоар
Pinion Drive с 44 зъба
Скутер верига за предаване
Обтегач на веригата с лагер
Защита на веригата
Фланец на пиньона
Електронно запалване
Лост за газта с бутон
Кран за газ
Лост на съединителя със заключване
щепсел

Подробности за инсталиране:

За да инсталирате двигателя си, са необходими някои технически и механични умения. Някои купувачи могат да завършат работата за 2 часа, докато други могат да отнемат дори 2 дни. В крайна сметка, колкото и време да отнеме, ще получите голямо удоволствие и удовлетворение, като завършите този проект. В същото време ще разберете системата по-лесно и тя ще ви помогне да я поддържате и експлоатирате. Късмет.

Най-лесният монтаж може да се извърши върху стандартна 26 ”V-образна рамка с 25 мм тръбен профил. Но той може да бъде монтиран и адаптиран на други велосипеди, но след това трябва да бъде адаптиран към съществуващите условия. Тези двигатели имат и нестандартни рамкови адаптери - овални или с по-голям диаметър, така че двигателят да може да бъде прикрепен към рамката. Дори ако в началото на сглобяването ще отделите повече време за довършителни работи и корекции, вместо това ще осигурите хиляди километри работа без експлоатационни инциденти.


1. Монтирайте задвижващото зъбно колело на колелото, както следва:

а. Свалете велосипедната верига

б. Развийте гайките, които държат задното колело на вилицата

в. Извадете колелото от вилицата

г. Разхлабете зъбния фланец, съставен от 2 гумени пръстена и 2 стоманени полумесеца

д. Изрежете всеки гумен пръстен веднъж. Много важно! САМО ЩЕ БЪДЕ РАЗРЕЗАНО МЕЖДУ ДУПКА!

е. Двата пръстена са монтирани от всяка страна на спиците, така че разфасовките да не са в една и съща посока.

ж. Монтирайте зъбното колело на зъбното колело от външната страна, като вкарате винтове (9 бр.) през пиньона, външен гумен пръстен, през спици, вътрешен гумен пръстен, стоманен полумесец, шайби за шайби, плоски шайби, гайки М6 В първата фаза затегнете само всички винтове, без да затягате

ч. Предава се на тяхното последователно затягане, без да се затяга до края. Това затягане се извършва постепенно, с еднаква сила, докато всички фиксиращи винтове се затегнат в края

i. Проверете плоскостта на пиньона. Отклонението (наклонът) от вертикалната равнина не може да бъде по-голямо от 1,5 mm. В противен случай регулирайте винтовете, които причиняват отклонението
j. Монтирайте колелото отново, като вземете предвид центрирането му при затягане на вилицата.

2. Инсталиране на двигателя върху металната рамка

Двигателят е монтиран върху металната рамка на велосипеда.
Ако рамката има кръгло сечение и малък диаметър, тогава ще се използват крепежните елементи, с които е оборудвана от производството.


В случай на друг тип рамка ще се използва винтът с удължителната плоча. По принцип вертикалната лента е с кръгло сечение, така че да не създава проблеми при фиксирането. Удължителният винт ще се използва за обичайната лента (предната). Ще бъде направено предварително сглобяване (с изпускателната тръба), така че да се определи оптималното положение на двигателя върху рамата. Също така следвайте положението на задвижващото зъбно колело, така че слотът в капака му да е разположен така, че да позволява монтирането и работата на веригата на зъбните колела.

а. След маркиране на предната точка на затягане (в случай на рамка с голям диаметър), в рамката ще бъде направен отвор, така че да може стягащият винт да премине през удължението.

б. Прикрепете предната монтажна плоча

в. Свалете предния полумесец на двигателя

г. Прокарайте монтажните болтове на двигателя през отворите на монтажната плоча

д. Шайбите Grover, ножовете и гайките M6 се вкарват и след това се затягат с еднаква сила и симетрично. Последното позициониране на двигателя ще бъде направено така, че двигателят да е центриран в оста на рамката.

е. проверява се дали отработените газове докосват рамката или фланеца, както и дали е монтиран в контакт с педалите. Ако възникне една от ситуациите, двигателят ще бъде преместена така, че да премахне тези неудобства.

препоръка

Гумените втулки могат да се използват за елиминиране на вибрациите, но също и на плъзгането на двигателя по рамката.

Ако е необходимо, могат да се поставят шайби или дистанционни елементи между монтажната плоча и рамката, така че затягането на гайките да е по-лесно.


3. Ауспух

Проверете дали ауспухът докосва рамката или фланеца, както и дали е монтиран, влиза в контакт с педалите. Ако възникне една от ситуациите, двигателят ще бъде преместена така, че да премахне тези неудобства.
Монтирайте изпускателната система, като избягвате контакт с рамката, монтажните фланци или двигателя. В противен случай двигателят се препозиционира. Използвайте уплътнението на отработените газове, както и плоските шайби и грунд.

4. Сглобяване на карбуратора


Монтирайте карбуратора на всмукателната тръба. Затегнете задържащия винт на задържащата скоба на връзката на входящата тръба на карбуратора. Монтирайте карбуратора с тръби за всмукване на въздух надолу

5. Фиксиране на органите за управление на кормилото

Преди да монтират кабелите, ризите им могат да се свалят и кабелите да се намажат с вазелин, след което да се вкарат обратно в ризите им.

а) Поставете дросела от дясната страна. Разхлабете капака, закрепен с 2 винта, и по този начин го поставете върху дръжката на кормилото. Горният капак съдържа щифт с ролята на фиксиране и предотвратяване на въртенето на опората на лоста. Проверете позицията на този щифт върху кормилото, маркирайте отвора и пробийте с бормашина и бормашина. След като се даде този отвор, горният капак на лоста може да се монтира и двата винта да се затегнат. Свободният край е фиксиран към капака на карбуратора.
b. Монтирайте лоста на съединителя от лявата страна, така че да влизат както спирачката, така и гумената дръжка.

Прикрепете крайната част към свободния край на кабела на съединителя, като затегнете винта. Той е позициониран върху кабела, така че управляващият прът вече няма степен на свобода и вече не се усуква около вала. Ако не се настрои правилно, когато се задейства лостът на съединителя, двигателят няма да се откачи и ще остане трайно закрепен към зъбното колело на предавката.

6. Закрепване на резервоара за гориво към рамката


Прикрепете резервоара за гориво към горната хоризонтална рамка към кормилото. Както в случая на фиксиране на двигателя, могат да се използват гумени втулки. Затегнете 4-те фиксиращи винта, като вземете предвид подчертаването на възможните контролни кабели на велосипеда. Захранващият клапан е фиксиран към захранващата тръба заедно с уплътнителното уплътнение. Допълнителни уплътнения могат да се използват, ако ситуацията го изисква.

7. Електронно устройство за запалване


Електронното запалване е фиксирано върху рамката на велосипеда. Ще се вземе предвид, че има достатъчно кабел за захранване на свещта от двигателя. За фиксиране можете да използвате металния фланец в комплекта или бърз пластмасов фланец, преминал през фиксиращите отвори на електронното изгаряне. Ще се счита, че се поставя възможно най-далеч от двигателя, за да се намали преносът на топлина от двигателя.

8. Сглобяване на щепсела

В този момент свещта се отстранява, ако е монтирана на двигателя. Това може да бъде премахнато с помощта на гаечния ключ от комплекта.

Свещта ще бъде сглобена САМО в края на инсталацията, като се използват следните стъпки:

Ако свещта има капак отгоре, тя се отвива и отстранява, за да може свещта да се постави в главата на свещта. Ако не го направите, това може да доведе до унищожаване на записа.

9. Монтаж на обтегача


Монтирайте обтегача на веригата върху хоризонталната вилка, като оставите опъващото колело в минимално положение.

Отстраняване на капака на зъбното колело


Отстранете капака, в който се намира пиньонът на задвижването. Разхлабете 3-те винта с права отвертка.

Сглобяване на веригата

Монтирайте веригата на пиньона на задвижването. Това става с помощта на гаечния ключ, който върти вала на двигателя. В същото време веригата се навива. Другият край се случва над зъбното колело на колелото, но също и над обтегача. По този начин може да се изчисли необходимата дължина на веригата.Имайте предвид, че отворът за затваряне също е поставен със сигурност.

Намаляване на размера на веригата

Дължината на веригата е намалена. След като е маркиран до необходимата дължина и отстраняването от зъбните колела, болтовете се отстраняват. Може да се използва дорник 3 мм, втулка и чук. Повторете стъпката за сглобяване на веригата. Предпазният отвор е вмъкнат, както и предпазителят.

Регулиране на обтегача

Повдигнете обтягащото колело до необходимото положение, така че веригата да е опъната достатъчно, но не прекалено силно. Затегнете болтовете, закрепващи обтегача и опъващото колело.

Последни проверки

Направете няколко движения напред и назад на велосипеда с изтегления лост на съединителя, за да видите равнината на веригата с 2-те зъбни колела, но също и с опъващото колело. Ако ситуацията го изисква, компонентите с проблема се коригират.

Подробности

SKU
N49149
Тегло
9.8 kg
Бранд

Какво казват клиентите

4.8 от 5 звезди
Based on 4 votes
5 звезди
75%
4 звезди
25%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувайте рецензия

Напишете коментар и спечелете точки за лоялност на стойност 0,40 лв..

Ț
Țicală Dario
миналия месец
Un motor bun, nu se strica
C
Catalin Antohi
преди 3 месец/а
Kitul a venit frumos ambalat , partile functionale diferite au fost ambalate in cutii sau in pungi diferite.
Marea problema au fost instructiunile de asamblare foarte sumare , probabil cei de la generalmotor se asteapta ca sa apelezi tot la ei pentru montaj, pacat pentru ca montajul nu e greu, mai mult timp am pierdut sa ne dam seama ce trebuie sa facem . Daca instuctiunile ar fi fost mai detaliate ar fi fost distractie maxima , asa am pierdut timp incercand sa potrivim piese si sa cautam sfaturi e internet.
Dupa montaj pana sa ne dam seama cum trebuie reglat socul am inecat motorul ( amintiri cu Dacia) apoi a mai sarit si lantul insa am reusit sa-l reglam si pe el, dar in final a functionat totul exact cum ne doream
L
Luca
преди 5 месец/а
Merita cumpărat merge excepțional nu a avut nicio problema tehnica. Am parcurs multi km și a mers exceptional
G
Gabi Dumi
преди 8 месец/а
salut intradevar sunt cele mai reusite motorase ,pentru kitul de 50 trebuie un pinion de 48 sau kiar mai mare pentru a mari puterea la urcare.